lauantai 1. kesäkuuta 2013

Sydän huutamaan jää joka hetkeen, mutta tartun niihin muistoissa


Vika ilta Ausseissa.

Seittemän tunnin päästä lähetään ajamaan lentokentälle. Ihan tajuttoman outo olo, sellanen tyhjä. En oo mitenkään erityisen surullinen tällä hetkellä, mutten myöskään ihan liian innoissani. Jotenkin vaan tyhjä olo. En voi uskoo, et tää kaikki on ohi ihan kohta! Miten sitä fiilistä kuvailis, kun suurimmasta unelmasta tulee pelkkä muisto? Ei siihen oo sanoja. Joku aika sitten aattelin olevani valmis lähtöön, mutta joo, ei tähän voi valmistautua!

Käytin melkein koko tän vikan päivän kokonaan pakkailuun. Tavaraa tulikin hirmusesti enemmän kun aattelin, kun sain kaikkea järkyttävän suuresta vompatista ja kahen metrin mittasesta kortista alkaen muistoks kavereilta ja opettajilta koulusta, aww! :) Eniveis, molemmat laukut on puoltoista kiloo ylipainon puolella ja käsimatkatavarat pullistelee saumoistaan, mutta eiköhän tästä selvitä. 
Se on menoo huomenna. Palataan taas asiaan maailman toiselta puolelta :)

Nähdään kohta, Suomi! 
My last night in Australia.
In seven hours we will head off to the airport. This is so super weird, the weirdest feeling ever! I'm not super sad but not too excited either at the moment. I just feel kind of empty. I cannot believe it's all over, almost! How could you describe that feeling, when your biggest dream that you've lived in only becomes a memory? When you have to leave behind the place you call home, not knowing when you'll see it again? There's no words for that. Some time ago I though I'd be ready for this, but no, I think you can never be! 

I spent almost my whole last day in Australia packing. I had so much more stuff to pack than I thought since I got heaps of cute stuff, including this massive wombat soft toy haha, from people from school and also from my host family. 
Aww :) Both of my suitcases are one and a half kilos overweight and my hand luggage couldn't be much more stuffed, but oh well, she'll be right, mate! 
So yeah. I couldn't have ever imagined this moment could come so soon, but it's time to go. 

Catch'ya later, Australia. I love you now and forever, and I'll be back! 
Finland is calling.Here's a video my gorgeous host sister made me, together with my friends (and Mr.Mattinson!! His nickname is Matto, btw, which means carpet in Finnish hahaha, so he's totally my favourite carpet person ;) . Love you guys so much 

16 kommenttia:

 1. Ihana toi video, jää ihana muisto ausseista :) ja niin vaikee uskoo et koht ei enää tuu sun ihanii aussi postauksii höh:( nää oli aina niin ihanan pirtsakoita ja muutenkin kivaa luettavaa! Toivottavasti jatkat bloggailua Suomestakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :) Itkin silmät päästäni ku katoin sen ekan kerran, miten sulosta oikeesti :') Aw kiitos! Totta kyllä, vaikee uskoo itekkin sitä :( Mut on mulla silti vielä jonkin verran juttuja kerrottavana jotka on tulossa, mutta silti!
   Kyllä mä aattelin jatkaa ainakin jonkin aikaa, saa nyt nähä. :)

   Poista
 2. ihana video!!! Vitsi sulla on ihania kavereita siellä. Mäki oon lähdössä ens vuodeksi vaihtoon ausseihin ja toivon et saan kanssa noin hyviä kavereita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Mä oon varma et sä saat, aussit on kaikki niiiin tajuttoman ihania ihmisiä! :)

   Poista
 3. aww toi video oli aivan ihana :3

  VastaaPoista
 4. ihan mielettömän ihana video ja tää sun blogi on ollu koko vuoden ihan huippu kaikki postaukset on ollu niiiiin ihanaa luettavaa !! toivottavasti jatkat vielä bloggailua tältäkin puolelta maaailmaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoskiitoskiitos! :p tässähä menee sanattomaks ;) Voisin vaikka jatkaakkin, katotaan nyt! :))

   Poista
 5. Hei kun oot ollun Ausseissa, sun on ollut pakko kuulla Janoskiansseista.
  Eli minkälaisia mielipiteitä ne herättää siel ihmisis ja mitä mieltä olet ite niistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oonhan mä!
   Ne ei itse asiassa vaikuttanut olevan niin big deal Bendigossa, mikä on aika jännä kun Melbournestahan ne on kotosin. Mutta kuitenkin, ne herätti aika ristiriitasia mielipiteitä, ei nyt saa yleistää mut varsinkin kun vanhemmat ihmiset kritisoi niitä aika tavalla :D Kyllähän niillä fanejakin oli mut tosiaan ei ehkä ihan niin hirveesti meidän suunnalla, ainakaan mitä mä ite olisin tiennyt.
   Mun mielipide niistä on se, et onhan ne hauskoja, mutta välillä niiden jutut menee kyllä yli :D

   Poista
  2. Okei, kiva kun vastasit :D
   Mä oon itsekkin lähössä 2014-2015 kaudel vaihtoon
   Ja oon muuten janoskianssien tosi kova fani, tykkään niistä ihan hirveesti. Varsinkin niitten asenteesta ja siitä ettei saa antaa vihaajien haitata sua, vaan pitää tehä sitä mikä tekee sut onnelliseksi.

   Ja mun mielestä niiden jutut ei mene yli, koska ne tekee sitä vain saadakseen ihmiset nauraan ja hymyileen ja ne vain "näyttelee".

   Tunsiks ketään niitten fania siel? :)

   Poista
  3. Ihan sairaan siistiä, ooks kans Ausseihin lähös vai jonnekkin muualle? :)

   Jep se on kyl totta että niillä pojilla on asennetta!
   Hyvä pointti, mutta I just can't help it että joskus oon väkisinkin sillain "ei hitto mitä noi tekee :D", ainakin täytyy nostaa hattua sille, että niillä on pokkaa tehä melkeimpä mitä vaan :D
   Hmm, ne ei jotenkin tullu kauheesti puheeks mun kavereiden kans, mitä nyt joskus heitettiin ehkä läppää niistä tai jotain pientä sanottiin niistä. En nyt ainakaan äkkiä muista et joku mun kavereista olis ollut niiden kova fani, vaikka varmasti niitäkin löyty! :)

   Poista
  4. Juu ausseihi tottakai ;)

   oukkei :D Mä en vaa tiiä mut tykkään niistä ihan hirveesti.
   Oisko neki yks syy miksi just australia hups

   Poista
  5. Hyvähyvä! ;)
   Haha, oikein :D Mikäs siinä! Toivottavasti sä näet ne livenä sit Ausseissa! :)

   Poista
 6. voi että ihana video! aloin itkeen kun kattoin sitä :D
  -Hennariikka

  VastaaPoista