keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Little outdoor ed family on the road again


Heissan!

Mitäs teidän keskiviikoihin kuuluilee? 
Mä leivoin tänään korvapuusteja köksässä, kun meillä oli kokkauskoe. Oli hassua, kun kaikki meidän luokassa oli ihan innoissaan niistä ja piti niitä hirmu eksoottisina, haha :D Tänään oli kans kivan lämmin päivä. Ei hullumpi keskiviikko siis :)

Asiaan. Mulla on taas nää postaukset jäänyt johonkin roikkumaan, kun en oo vielä kirjotellut mitään edes meidän neljännestä outdoor ed-leiristä, joka oli kolme viikkoo sitten. Niin, se oli tosiaan neljäs ja viimenen oes-leiri mulle ja Kimille, mutta ihan ehdottomasti paras kaikista! :) Kyseessä oli tällä kertaa beach camp ja meidän pikku oesperheen suuntana Queenscliff, joka on kolmen tunnin ajomatkan päässä Bendigosta, tarkalleen ottaen tuolla:
Apua kun en meinaa ees muistaa kaikkee, tuntuu et tosta leiristä on jo ikuisuus! :D
Ainakin ekaa kertaa meidän kaikkien neljän leirin aikana oli hyvä sää koko ajan. Oikeesti, en tiä mikä siinä on kun joka kerta kun ollaan oltu reissussa, niin on satanut, enemmän tai vähemmän, mut onneks tällä kertaa ei :)
Meillä oli ohjelmassa snorklausta, surffausta, hylkeiden kanssa uimista, veneellä kruisailua, tietysti auringonlaskun ihailua ja tähtien tuijottelua rannalla, plus ympäristönsuojelua sellasella saarella, jossa asu pingviinejä. Tosi huippua siis! :) Varautukaa jäätävään kuvatulvaan joka on tulossa alempana.. ;)
Ja sitten, löysin ihan sattumalta Skandinavialaisen jäätelökioskin Queenscliffin keskustasta, jonka ikkunassa komeili Suomenkin lippu! Hassu juttu sinänsä, koska Suomihan ei kuulu Skandinaviaan, vaan Fennoskandiaan.. ;) Eniveis, me suunniteltiin et olisin menny kysyyn suomeks, saanko ilmasen jäätelön koska oon Suomesta, mut sit huomattiin et se paikka oli jo kiinni. Höh. :(11am - late..? :D
Vegemite and cheese sandwich, yum ;)


Helping little cute penguins and their boxes! :)

Spot da photo bombers.. ;)


Wooo it was windyyy!

Yeah I know right, we're sexy.
Olin ihan hirmu ylpee itestäni, kun onnistuin tällä kertaa snorklaamaan, vaikka oltiin ihan kunnolla merellä veneen kanssa ja ne aallot oli tosi rajuja. Olin niin paniikissa ennen sitä, mutta sit tein sen kuitenkin ja tuli oikeen kuningasfiilis! :) En tiä miks ihmees mulla on ollut ihme snorklausfobia, joku ehkäs saattaa muistaa kun kesälomalla kerroin siitä ihan täysin feilannesta snorklausreissusta Anglesealla :D Joka tapauksessa tällä kertaa meni paaljon paremmin, ja hyvä niin! Samaten olin tosi ylpee Kimistä ja musta, kun oltiin parempia surffareita kun muut meidän luokan tytöt, not even kidding! ;) Käytiin kans moikkaamas hylkeitä, ja se oli aika cool uiskennella niiden kans, vaikka ne haisi ihan järkyttvän pahalle.. :D

Harmittaa niin paljon, että nää leirit oli nyt sit tässä. Toisaalta tähän oli ihan mahtavaa päättää tää mun huikee outdoor ed -ura! ;) Tässä on taas yks asia, jota sitten Suomessa todellakin tulee ikävä. 
Hello you English speaking people!
I'm super lazy this time so this summary will be shorter than ever, sorry about that. Basically I just told how awesome our last outdoor ed camp was and how much I'm gonna miss the whole subject when I go back to Finland :( This camp was the last one for me and Kim, but definitely the best one out of all four! :) It was a perfect way to end our awesome outdoor edder careers ;) Haha!
So we went to Queenscliff and surfed, snorkeled, did some conservation activities in the island with tiny penguins, walked at the beach at sunset, swam with super smelly seals and went to boat cruise tour thingy, just for a few examples. Fun times with our little outdoor ed family :) And I was so proud of myself and Kim when we were the best surfers ever, not even kidding! ;) And also when I was panicking so much before snorkeling, but I made it anyway! Yay! I have no idea where I got this snorkeling phobia from, but oh well, at least I got over it now :D I also spotted a Scandinavian ice creamery with a Finnish flag on its window, which is a bit funny thing cause Finland isn't even part of Scandinavia, but Fennoscandia.. ;) But it was cool anyway, haha!
So yeah, enjoy the photos since the writing part is a bit brief this time! See ya xo

2 kommenttia:

  1. sun pitää tehä muute myday englanniks videolla sie ! iha normi arkipäivästä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvä idea! :) Koitan saada sen aikaseks ennen lähtöö! :p

      Poista