lauantai 13. lokakuuta 2012

White water rafting and canoeing trip

Heips!

Eilen kotiuduin meidän neljän päivän melontareissulta, ja jos viime retken jälkeen jalat oli rakoilla, niin nyt on sitten kädet! :D En muista tarkalleen, mitä kirjottelin tänne tästä retkestä etukäteen, mutta aluks luulin, että se olis koskenlaskua, sitten luulin että se olis pelkkää kanotoimista, mutta loppujenlopuks se olikin molempia. En oo koskaan ennen tehnyt koskenlaskua (suomi hukassa?), ja kun astuin siihen veneeseen mikälie ekaa kertaa, näin sen jäätävän virtauksen ja kaikki ne jättisuuret kivet keskellä vettä, niin en ollut varma olinko enemmän peloissani vai innoissani. Se oli kuitenkin niin hauskaa, ihan kun Särkänniemen Koskiseikkailu in real life kertaa 1356! :D Sitä venettä oli tosin hullun vaikeeta ohjata, me törmättiin ja jäätiin jumiin valehtelematta jokaseen kiveen, ja se oli oikeesti ihme että meidän vene pysy ehjänä loppuun asti hahaha! Oli ihan viisasta jättää kamera kotiin, siihen malliin meidän vene hörppi vettä vaikkei kaaduttu kertaakaan :p
Yhteensä laskettiin koskee ja kanotointiin suunnilleen 30km ja sen tosiaan tuntee käsissä nyt..


I've spent these last four days by canoeing and rafting with our outdoor & environmental studies class, and every single muscle in my arms are dying now! :D I haven't done rafting ever before and when I stepped in to our boat, saw those huge rapids and massive rocks I wasn't sure if I was more excited or scared haha. However, even though we got stuck and crashed about every single bloody rock in the river, it was so much fun and we had such a great time! It was a miracle that our boat remained unbroken and that we didn't fall a time :D It was smart to not to take my camera with me since our boat was so full of water, though. We canoed and rafted altogether about 30km and as I said, I really can feel it now in my arms..


Tämmösestä touhusta oli siis kyse, tosin meidän veneet oli kahelle hengelle :)


Muutamalla opettajalla oli kamerat mukana, jos kysyn oikein nätisti niin ehkä saan laittaa niitä kuvia tänne myöhemmin. Eniveis, en nyt kuitenkaan jaarittele siitä sen enempää, vaan alan vihdoinkin kirjottaan ekaa osaa meidän roadtripistä :) Palaillaan toivottavasti vielä tän päivän puolella!

Some teachers had cameras with them so maybe if I ask very beautifully, I could put their pictures here later. Anyway, now I'll finally start to write about our road trip! :) See ya soon!

6 kommenttia:

  1. hmh en nää tota kuvaa :( mut kuulostaa iha huikeelta !! :)

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista