maanantai 29. lokakuuta 2012

Another week of my life

Heissaan!

Oon kyllä nyt niin liekeissä tän postaamisen kanssa. Pakko yrittää kiriä tätä blogia ajan tasalle, ennen kun kaikki mahollinen jää kertomatta ja unohtuu!

Mulla menee niin hermot tähän kipeyteen, argh eikö kuukausi niiskutusta ja köhimistä jo riittäis? En tiedä mikä ihme siinä on, että tää vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Ehkä se, etten juuri oo uhrannut ajatuksia lepäämiselle vaan ollut suuna ja päänä menossa kaiken aikaa.. :D Tiistaina jäätiin kuitenkin Amyn kanssa molemmat kotiin, kun ei oltu parhaassa terässä kumpikaan. Nukuin melkein koko päivän, että illalla olisin paremmassa kunnossa ja pääsisin osallistuun meidän Music Performance-konserttin. Pääsin, ja vaikka olin vähän huolissani kuinka pystyisin soittaan, niin hyvin meni ja oli hirmu kiva ilta! :) Monet meistä esiinty monta kertaa monessa eri kokoonpanossa ja lopuks kaikki yhessä.


I'm totally on fire with my blog now hahaha. Just trying to catch everything up before I forget all those things to tell!

I'm also totally sick of this sickness and cold. Wouldn't one month of coughing and sneezing be enough? Apparently not, I have no idea what's wrong with me when this just goes on and on and on. I can't even remember what kind of voice do I normally have. Maybe that's because I haven't had time to take much rest recently :D On last Tuesday we stayed at home with Amy, though, since either of us weren't in our best condition. I slept almost the whole day and hoped I'll feel good enough in the evening so I could have participate in our Music Performance class concert. I did, and even though I was a bit worried if I could play normally, everything went well and we had such a fun night! :)


Ai niin, valta koulupukupolitiikassa on vaihdettu kesäuniformun puolelle. Toi on ihan jees muuten, mutta en oo varma pitäiskö itkeä vai nauraa ton hatun takia :D

By the way, we've changed our winter uniforms to summer ones at school! The summer dress is alright but that hat pretty much makes me wanna cry :D
Niinkun kerroin, ilmottauduin vesipallo-joukkueeseen viime viikolla, ja torstaina olikin ekat reenit. Onneks mun polvet oli jo melkein kokonaan parantuneet, että pääsin sinne. Täytyy sanoo, että arvostan kaikkia vesipallon pelaajia, sen verran raskasta se oli :D Ei tosin mitään hirmu hankalaa idealtaan, olin vaan ainoo uus siinä joukkueessa ja niin paljon hitaampi muita, että aina kun olin ehtinyt yhteen päätyyn niin piti hilppasta jo toiseen :D Ei siinä, se oli tosi hauskaa ja oli huippua tutustua taas uusiin ihmisiin!

Viime viikko koulussa oli viimenen Year 12:lle, ja sen huomas viikon loppua kohden! Perjantaina oli itse Muck Up Day, eli siis vähän kun paikalliset penkkarit. Odotin tätä päivää mielenkiinnolla, kun ilmassa oli huhuja että Year 12:t mm. heittelis nuorempia oppilaita kananmunilla :D Ei sentään onneks, vaikka villi ja sotkunen päivä olikin, en tiedä johtuko siitä että koulussa oli järjestyksenvalvojat paikalla.. Mua harmitti niin paljon, että unohdin mun kameran kotiin! Meillä oli koko koulun kokoontuminen, jossa kruunattiin House Cupin voittaja (meidän House oli kolmas!), uudet House Leaderit ja sanottiin heipat Year 12:lle Gangnam stylen tahtiin ;) Nauroin vedet silmissä melkein koko ajan, hahaha paras koulukokous ikinä! :D Alempana on video tästä samasesta tilaisuudesta, kattokaa loppuun asti!


As I told, I joined in a water polo team last week and we had our first training last Thursday. Luckily my knees were healed enough so I could go there! I have to say I really respect all swimmers and water polo players, that tiring it was :D It wasn't complicated by its rules but I was the only newbie in the team and far too slow swimmer compared to others, so every time when I reached one end, I should have already been on the other :D It was so much fun anyway and it was so good to make new friends out of school!

Last week was the last one for Year 12 at school and you could tell that by the end of the week. It was the Muck Up Day on last Friday and someone told me that Year 12s would threw eggs and stuff, but thank god they didn't! It was still such a messy, crazy and fun day, I was so sad since I forgot my camera! In the middle of the day, we had a whole school assembly, in which they crowned the winner of the House Cup (ours was 3rd!), the new House and College Leaders and said goodbyes to the Year 12 by dancing Gangnam style, of course :D Hahaha it was the best assembly ever, I laughed so much all the time that I almost cried! Anyway, here's a video from that assembly. Watch the whole thing, you don't want to miss a second! ;)

Perjantai-iltana käytiin Amyn ja Willin kanssa Bendigo Showssa, joka oli siis vähän kun minihuvipuisto + ratsastuskilpailu + ralliautokilpailu. Kaikki laitteet tosin maksoi miljoonia, joten ei hurjasteltu hirveesti :D

On the Friday evening we went to Bendigo Show with Amy and Will. It was kind of tiny theme park with thousands of showbags, a riding competition and a rally competition. All of the rides cost millions of dollars, though, so we missed them out! :DLauantai-iltana lähettiin tyttöporukalla juhlistaan Sophien synttäreitä yhteen hienoon ravintolaan. Kaikki oli laittautuneina hienoissa mekoissa ja korkkareissa, huisi ilta siis! :)

Saturday night was a great one as well :) Sophie has her 17th and we went to a restaurant to celebrate her. Everyone wore their pretty dresses and high heels and were so beautiful!

Selfieeees..
Sunnuntaina ei tapahtunut hirveesti, oli niin lämmintä että vietettiin melkein koko päivä vaan rennosti meidän omalla poolilla. Nyt on ollut jo pari hullun kuumaa päivää, tänään tuskailin jo koulussa kirjaimellisesti hiki hatussa :D Kaiken hyvän jälkeen mulla on huonojakin uutisia, nimittäin Year 11 Formal, eli paikallinen Prom, peruttiin! Ää, oon vieläkin suru puserossa, se oli oikeen koko vuoden kohokohta mulle ja monelle muulle ja ostin mekonkin ihan turhaan :( Täytyy keksiä toinen käyttötarkotus sille mekolle!

Mutta joo, ei tässä muuta. Koitan toteutella niitä mun lupailemia erikoisempia postauksia jossain välissä ja jos jollakulla on uusia ideoita niin niitä otetaan mieluusti vastaan! :) Samaten mua kutkuttais (mikä sana :D) hirveesti tehä jonkinlainen videopostaus, mutta saa nyt nähä mitä saan aikaan. Heipat ja kivaa viikkoa!


I didn't do much on Sunday, basically just chilled on the pool. It's been a couple of very hot days now, today I was already sweaty as at school! :D After all of this awesomeness I have also bad news, namely Year 11 Formal is cancelled! Oh my, I'm still so sad about it since it was the most exciting thing in the whole entire school year and I also bought my formal dress without any reason :( Maybe I just have to use it somewhere else. Anyway, that's all for now, let's see if I'll be brave enough for doing a video post soon! Have a nice week everyone :)


My bed after Amy's visit! I didn't have to sleep alone, at least ;)


12 kommenttia:

 1. jooo tee videopostaus !! :) olis kiva kuulla sun ääntäkin pitkästä aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä uskallanko haha :D Katotaan..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli liian vähän osallistujia kuulemma.. :(

   Poista
 3. Me siirryttiin eilen talviaikaan. Nyt näköjään ootte meitä 9 tuntia edellä!

  VastaaPoista
 4. Hyvät dancethan siellä teillä oli... Saatiin muuten se HH-Housen video-DVD tänne odottamaan sinua.
  Samanlaista rytkettä ...

  - He who shall not to be named -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi huikeeta! Se saa tosin vielä jonkin aikaa odotella.. :D

   Poista
 5. Kommentoin nyt tähän noista sun reissupostauksistas että huomaat haha :D En siis muuta voi sanoo ku ettääää ihan hirveen kateuden aiheutit! Niin jännää et kävit kaikkialla missä mäkin, mitä tunteita ja muistoja nouskaan mieleen! :) Ihan taju hienoa et sun hostit vei sut tonne kaikkialle! Ei SUURIN osa todellakaan veis :D kun miettii et vaan noin murto-osa ausseista on käyny noissa paikoissa. :p mutjooo, tälläi vähän random kommentti :D muthei ENJOYY!! näit sun juttuja on kyl kiva lukee; tulee just hyvii muistoja mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voin vaan kuvitella! :) Älä muuta sano, en voi olla muuta ku tajuttoman onnellinen mun hostperheestä! Sä varmaankin tiedät Vetlen (Norjasta, oli kans STS-vaihtari viime vuonna)? Mulla on sama hosperhe kun Vetlellä oli, haha ihan huisia :p and YEAAAH!! Ja sika kiva kuulla, toivottavasti en oo aiheuttanu liikaa Australia-ikävää sulle..! :D

   Poista
  2. Jooo tiiän Vetlen itseasias ku oli munkaa safarilla :D vau :D nehän meinaan kävi Tasmaniassa Vetlen kaa! Iha jees perhe ku tollee käy kaikkialla vaihtareitten kaa..:D

   Poista
  3. Niin aattelinkin, että olitte samalla safarilla! Älä ees kysy mistä tiedä, en oikeestaan itekkään tiedä mistä tiedän.. :D Haha, creepy! Mut joo, niin kävi :) Niinpä, ihan uskomatonta kyllä :p

   Poista