sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Normal days

Heips!

Niin kun otsikko kertoo, oon vietellyt nää viime päivät aika arkisissa merkeissä. Silti on ollut sen verran kiireistä etten oo ehtinyt kirjotteleen yhtään ja nyt olis taas niin paljon kerrottavaa etten tiedä mitä kertois, äh vihaan tätä tunnetta! :D Kaiken lisäks oon tapojeni vastasesti ollut hirmu laiska kameran kanssa joten kovin hohdokkaita kuvatuksia ei tällä kertaa oo tarjolla, hyihyi minua..


Unohdin viimeks esitellä mun koulupuvun takin ja kengät, joten tässä ne on kaikessa komeudessaan :--)


Jospa kertoilisin vähän mun tänviikkosista fiiliksistä. Tällä viikolla ikävöin oikeestaan ekaa kertaa, hassua vaan etten itekkään oikeen tiedä että mitä! Eniveis, jonain kouluaamuina oli semmonen tunne ettei jaksais herätä ja lähtee kouluun ja puhua englantia ja hymyillä ja antaa itestään 150% koko aikaa, vaan kömpiä takasin peiton alle ja haluis vaan sitä jotakin, jotain tuttua ja turvallista Suomesta. Tää fiilis meni kuitenkin aina ohi kouluun päästessä, enkä ehtinyt enää miettiä mitään siihen liittyvää päivän mittaan ja hyvä niin. Tietysti ikävä on ihan normaalia ja hyväkin asia jollain tapaa ja oon yllättyny että se astui kuvioihin vasta nyt, mutta en silti todellakaan voi väittää että rakastaisin sitä ihan yli kaiken.


Tää jos mikä auttaa koti-ikävään, oikeesti paras karkki ikinä ah <3

Maxie :)


Jos nyt oikeen syvällisiks heittäydytään, niin vaikka pidän itteeni ulospäinsuuntautuneena ja sosiaalisena persoonana, niin oon huomannut et kaiken touhuilun keskellä tarvin silti aikaa ihan vaan itelleni, ja pakko myöntää et tosiaan se itestään 150% antaminen koko ajan on oikeesti raskasta! Sikspä olin enemmän kun ilonen kun pääsin hengähtään koulussa tunneilla/bussissa pariin kertaan omiin oloihini ees muutamaks minuutiks ja sulkeen korvat kaikelta englantimölinältä ja muulta maailmalta :D

Koulussa menee muuten aika jees, oon tarjoillu salmiakkia kaikille ja nauttinu niistä kaikista irvistyksistä ja yökkäilyistä haha :D Mun hostperhe melkeimpä rakastu siihen mutta kukaan muu ei siis juurikaan oo tykännyt, se on lähinnä saanut palautetta että se maistuu oliiveille ja yskänlääkkeelle samaan aikaan :D Mutta niin, vaihoin Business Managementin (se oli ihan hauskaa muttei niin tarpeellista mulle, haha :D) Year 10 ranskaan, samaan ryhmään siis kun mun hostsisko Amy :) Oon ite siis Year 11, mutta eipä siinä mitään!


Camilla & Amy <3


Tällä viikolla oon touhunnut kaikenmoista: tanssinut Amyn kanssa jazzia, toisen ryhmän kanssa hiphopia, kokeillut pilatesta ja käynyt kuntosalilla hostdadin ja veljen kanssa. Lisäks tähän viikkoon on mahtunut paljon hauskaa aikaa hostien kanssa, hyvää ruokaa, monta jäätelöä, MasterCheffiä, olympialaisia ja Year 9:n CCB School Production, joka oli ihan mielettömän huikee musikaali parinsadan oppilaan esittämänä! :) En voi uskoo kuinka lahjakkaita esiintyjiä meidän koulussa on!


Juttelin eilen mun oman perheen kanssa Skypessä ekaa kertaa, ja se oli kyllä niin outo fiilis puhua suomee pitkästä aikaa kunnolla! Kaiken ilon ja outouden ja itkunpidättelyjen keskellä tuntu, että se tökki melkein yhtä pahasti kun ite Skypen toimivuus ja etten osannut sanoo mitään :D Kuitenkin, oli ihanaa nähdä ja kuulla kuulumisia omalta perheeltä maapallon toiselta puolelta ja kertoilla omia tunnelmia ees leikisti face-to-face :) Hostmumin ystävä lapsineen tuli myös eilen meille illalliselle, eli siis pizzalle :p, ja katteleen leffaa ja lauantai-illan footya.Tehtiin tänään korvapuusteja ja makaronilaatikkoo plus omeletteja Amyn ja Willin kans, meillä oli siis kunnon suomalainen päivällinen ranskalaisuudella höystettynä :D Se oli ihan superhauskaa ja kaikki tykkäs korvapuusteista, jee!

Laitan tähän loppuun vielä vihdoinkin valmistuneen koostevideon meidän STS-vaihtareiden valmennusviikonlopulta Lahdesta, ja meitsikin jopa vilahtaa tässä pikasesti! :p Adios amigos :)

As the headline of this post tells, these last few days have been quite normal. I've still been so busy that I haven't had any time for writing and now I'd have so much to tell that I don't know what to say. Oh I hate that feeling! :D

Bonnie :)


Anyway, I was homesick at the very first time this week. In some mornings I felt that I don't want to wake up and go to school and speak English all the time, instead go back to sleep and think about all of those familiar things in Finland. However, that feeling went always away until that time when I arrived to school and the rest of the day was always really good. Of course homesickness is totally normal and also a good thing in some way but I can't still say that I'd love it more than anything. Even though I consider myself such an outgoing and a sociable person, I've noticed that I still need some time only for myself every day. That's why I was more than happy when I could just relax and do nothing at the couple of lessons at school this week :D

It's going good at school. I've given salmiakki (salted liquorice, traditional Finnish lollies) for everybody and enjoyed all of those grins and yucks, haha! :D My host family liked it but actually anyone else didn't. Someone said that it tastes like an olive and medicine at the same time, how yummy! :D I also changed my classes a bit, I changed Business Management to Year 10 French so now we are in the same French lessons with Amy :)

I've done a lot of things this week, like danced jazz with Amy and hiphop with some other group, tried pilates and went to gym with my hostdad and brother. In addition, this week has contained a lot of great time with my host family, delicious food, many ice creams, lots of MasterChef and Olypmics and the Year 9's CCB School Production, which was a spectacular musical performed by hundreds of students! :) I can't believe how talented those students are!

I talked with my own family through Skype yesterday for the first time during my time in here. It was so weird to speak Finnish again and in the middle of all of that happiness and confuse I felt that I couldn't say anything :D Anyway, it was so nice to hear something about my family and talk to them at least almost face-to-face :) In the yesterday evening my host mum's friend came to visit with her children and we ate dinner (which were pizzas and cakes :p) and watched a movie and the Saturday-evening footy.Yes I know, I'm so very attractive lying under the table with Bonnie.


We cooked some Finnish cinnamon buns and macaroni casserole featuring French omelets today with Amy 
and Will and it was so much fun! :) Also, everyone liked the cinnamon buns, hooray! 

Good night, see ya! :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa et viihdyt siellä!! <3 Pidä hauskaa ja voi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :) Ihan varmasti, yritetään :p <3

   Poista
 2. vautsi mitä suklaaherkkuja, ansku...... Tarja tykkäisi ihan valtavasti.
  korvapuustit oli tosi onnistuneen näköisiä, hyvä tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä, en tosin oo vielä raaskinu ostaa noita kun ne on sen verran kalliita mutta jonain päivänä on pakko, näyttää niin superhyviltä! Ja kiitos, ne kyllä onnistu ihan yli odotusten! :)

   Poista