lauantai 14. heinäkuuta 2012

Bondi Beach

Moikka!

Meidän valmennuskurssi on nyt ollutta ja mennyttä, mutta yritän välttää taas liian ylipitkää kilometripostausta joten kerrotaanpa yks asia kerrallaan!


Must do before I die –list:
- Surf at Bondi Beach. [x] CHECK!Suolavettä nenässä, suussa ja vatsassa, pohjaan asti kirkas vesi, vaalea hiekkaranta. Olin siis tiistaina surffaamassa ekaa kertaa elämässäni ja vieläpä Bondi Beachillä! Se oli niin sairaan siistiä :p
Meidän piti ekaks allekirjottaa lappu, jossa luvattiin olla ite vastuussa jos vammaudutaan tai joudutaan avomerelle tai hain puremaks tai hukutaan tai mitä kaikkee, joo tosi tsemppaavaa :D Sitten mentiin hakemaan märkäpuvut ja surffilaudat kaikille ja ei muuta kun kuivaharjottelemaan. Olin ihan täpinöissä ja peloissani ja kaikkee mahollista, olin varma ettei siitä tuu yhtään mitään! Vielä kun se lauta oli niiin paljon isompi mitä kuvittelin :DKun päästiin veteen asti, niin tajusin ettei se ollutkaan yhtään niin vaikeeta ja pelottavaa mihin olin varautunu. Se oli niin supermegahauskaamahtavaa että voisin surffata oikeesti joka päivä! Ne oli varmasti mun elämän nopeimmat kaks tuntia vaikka se olikin aika raskasta, ja pysyin jopa pystyssä ainakin puolet yrityksistä ;) Ja kaiken lisäks meidän ohjaajat oli tosi rentoja ja ihan kiva ilo silmälle (ei yhtään valittamista :D)! Ens kertaa odotellessa ;)


Mutta niin, saavuin siis tänään tänne mun superihanaan hostperheeseen! :) Ehdin nyt vasta korjaileen noita edellisen postauksen kuvia kunnon netin kanssa ja kirjotteleen vähän uutta, ei oo ollut meinaan yhtään aikaa ees uhrata ajatusta koko blogille tässä viime päivinä. Eniveis, mulla on taas ihan hirmusesti kerrottavaa mut lisää niistä myöhemmin, see ya xx !

I was surfing on the Bondi Beach for the very first time in my life on Thursday. It was sooo cool! :p I was so scared and excited and everything, besides the board was much bigger than I had thought :D Anyway, when we went into the water I realized that it wasn't as difficult as I had imagined and I even surfed successful a couple of times! Wow, those two hours was certainly the quickest ones in my life. I can't wait until the next time!
I arrived today to my very lovely host family! :) I also got a chance to fix the pictures of my last post with good Internet connection and write a little bit more since in these last few days, I haven't had any time for that. I have so much to tell you once again but I'll tell you more about them later, see ya xx !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti