keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Top chef

Heimoi ja ihanaa keskiviikkoiltaa!

Mun oli pakko tulla kertoon tänne, että tein tänään jotain tosi historiallista! (Ja laittaan tietysti todistusaineistot tapahtuneesta :D) Muhun nimittäin iski nyt illalla ihan hirmunen ahkeruus ja kokkausfiilis, niimpä sitten siivosin vessan ja oman lääväni, kävin ruokakaupassa, tein ekaa kertaa elämässäni makaronilaatikkoa (ja vielä onnistuneesti, hyvä minä! :D) plus salaatin ja jälkiruuaks suklaamoussee ja suklaa-banaanipirtelöö, nam ♥ En tiedä oisko nää yhtäkkiset supervoimat saaneet alkunsa siitä, kun aikasemmin päivällä nähtiin Ellan kanssa piiiitkästä aikaa ja tehtiin tortilloja ja kaikkee muuta mukavaa. Ai että kun olikin kiva nähdä, maata nurmikolla ja turista kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä :) Eniveis, tiedän että tälläinen on joillekuille ihan arkipäivää eikä tässä ole toisille mitään ihmeellistä, mutta mulle todellakin on koska oon yleensä melkeimpä ihan täysi tunari keittiön puolella kaikessa muussa kuin syömisessä :D Täytyy muutenkin alkaa pikkuhiljaa herättelemään eloon noita mun sisäisiä ja salaisia kokintaitoja, koska todennäköisesti pääsen ensi vuonna loihtimaan kaikenlaista suomalaista herkkuruokaa myös Australiassa.


Kuva ei imartele, mutta toi oikeesti onnistui!

Näiden eväiden kanssa on hyvä vallottaa olkkarin sohva ja viettää loppuilta mukavasti Australian parissa :p Huomenna alkaakin lastenleiri, josta jo aiemmin puhuin. Nähdään siis todennäköisesti lauantaina tai sunnuntaina, huippua loppuviikkoa kaikille! :)


4 kommenttia:

 1. tosta makaronilaatikko-jutusta tuli muuten mieleen seiskalla köksäntunnit ja niiden sähläykset! (tai no siis sun sähläykset..)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nii mullekki, oh the memories! :D

   Poista
 2. PARAS ELOKUVA IKINÄ!! :) <3 mut mitä oikeesti ees on suomalaisii ruokii muuta ku karjalan piirakat?? Mul on ton jutun kans täl hetkel aik suuri ongelma..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi jees juu! :) Hmm, ruisleipä? Okei sitä on varmaa vaikee tehä ite :D

   Poista