perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kohta pilvien päältä voin muistaa tämän maan

Todellakin kohta, koska tänään pyörähti viimeinen viikko Suomessa käyntiin. Viimenen viikko, yks ainoo viikko jäljellä! Ihan just äskenhän oli vielä 89 päivää. (Kyllä, oon laskenut päiviä melkeimpä aikojen alusta asti :D) Ja mitä vähemmän päiviä on jäljellä, sitä enemmän umpisolmua kaikki fiiliksetkin muistuttaa. Odotan ens viikon perjantaita niin innolla ja oon ihan superhypermegaonnellinen: mua odottaa ihan mahtava vuosi Australiassa, vieläkin mahtavampi perhe ja mikä parasta, koko juttu ei oo enää pelkkä mun suurin unelma ja tavoite, vaan on ihan oikeesti alkamassa viikon päästä! Ei sitä vielä(kään) voi tajuta, ehkä sitten lentokoneessa :D Odotan ens viikon perjantaita kuitenkin myös kauhulla: sitä hetkeä, kun näen perheeni viimestä kertaa vuoteen ja sitä hetkeä, kun eksyn lentokentälle ensimmäistä kertaa elämässäni. Okei, toivottavasti toi viimenen ei tuu tapahtuun!
"Jännittääkö?" No valehtelisin jos väittäisin ettei yhtään. Toisaalta pelottaa hulluna, toisaalta kaikki tuntuu ihan simppeliltä. Tää on niin kummallista, en oo koskaan ennen kokenut näin ristiriitasia fiiliksiä! :D


Kuvat on mun ja Empun eiliseltä kuvausreissulta! :) Nää ei liity mitenkään mihinkään, mut ei se mitään :D
Toi pakkaaminen alkaa myös kauhistuttaan ja kunnolla. En oo ikinä ollut hyvä pakkaamaan sopivasti tavaraa, ja nyt vielä kun se todellakin on niin justiinsa etten voi ottaa sitä mun normaalia seitsemää laukkua mukaan! Mulla ei todellakaan oo mitään hajua miten ajattelin tunkea ensinnäkin kaikki tuliaiset, jotka yksistään painaa jo varmaan päälle kymmenen kiloa, plus vielä kaikki muut tavarat 23:en kiloon! Ja yllätys yllätys, oon taas pitkittänyt viimeseen asti tätä pakkaamisen alottamista :D Onneks on olemassa mun ihana, rakas Cherine ja Cherin pakkauslista, joka tulee helpottaan tätä urakkaa ihan mielettömästi! :)

Lupasin kertoilla heti, kun tiedän jotain uutta mun hosteista. Pakko myöntää, että nyt tuli rikottua tätä lupasta pahemman kerran! Olisin nimittäin voinut jo viikko sitten kertoilla vaikka mitä, mutta no parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Mulla tulee siis olemaan hostisä Bill, hostäiti Evelyne, pikkuveli Will ja sisko Amy plus kaksi koiraa. Will on 13, Amy täyttää syyskuussa 16. Ihan parasta! :) Ollaan juteltu tosi paljon Facebookissa ja voin sanoo, että tää perhe vaikuttaa täydelliseltä mulle! Evelyne ja Amy ovat auttaneet mua nyt jo koulujuttujen ja kaiken muunkin kanssa tajuttoman paljon, olisin muuten ollut ihan pihalla ihan kaikesta :D He ovat kertoilleet myös suunnitelmista, joita heillä on kesälomalle (joka on siis Suomen talven aikana) ja ai että kun kuulosti huikeelta, en malta odottaa enää yhtään!Aion käyttää, tai ainakin yrittää käyttää, nää viimeset päivät ennen lähtöä viisaasti. Nähdä kavereita, viettää aikaa perheen kanssa ja yksinkertasesti vaan kotona, hankkia vielä viimeset tarvittavat romppeet kokoon ja pakata, herätä aikaisin ettei aikaa tuhlaannu nukkumiseen ja nauttia jokaisesta jäljellä olevasta hetkestä. Tuntuu, että kaikki kasaantuu silti parille viimeselle päivälle ja että siinä loppuvaiheessa minuuttiaikataulu on kovassa käytössä. No, ei mahda mitään :)


Nyt on onneks vielä koko päivä edessä ja laatuaika parhaan ystävän kanssa kutsuu, joten heissulivei ja hyvää viikonloppua! :)


Time is running out really fast and my final week in Finland has just started. What the, just a moment ago there were 89 days left! And the fewer days are left the more complicated are my feelings. I'm looking forward to next week's Friday, when my exchange will finally get started, and I'm so very happy about everything! Best of all, this isn't only just my biggest dream anymore but it will come true, for real, after a week! And in addition, I have a wonderful host family in Australia waiting for me :) Still I'm a little bit sad because of next week's Friday and the moment when I see my family for the very last time for a year and so on. This is so strange, my feelings haven't ever had that kind of disagreement with each other! :D

Packing is also one thing I'm worried about. I have no idea how I will be able to squeeze all of my stuff in to 23 kilos! Luckily I have Cherine and her fantastic packing list which will help me a lot with this project :D

I promised to tell you when I've got some new information about my host family. Actually I could have told this a week ago :D Anyway, I will have host dad Bill, host mom Evelyne, little brother Will, sister Amy and two dogs. Will is 13 and Amy has her 16th birthday in September. So cool! :) We have talked a lot in Facebook and I could tell you that this family seems to be perfect for me! Evelyne and Amy have already helped me with school things and also with everything else. Without their advice I'd have been so confused with everything :D They have told me also what kind of plans they have for summer vacation and them sound so good that I couldn't be more excited!


I am going to try to use these days that are left wisely. I mean, meet friends, spend time with my family and spend time just at home, pack, wake up early and enjoy every moment. Today it's time to spend some good time with my best friend, so bye and happy weekend to all! :)

2 kommenttia:

  1. aaw! you shouldn't have ;) ei mut hyvä jos oikeesti autto! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellaki hei! :) olisin ihan pulassa ilman sitä, oikeesti :D

      Poista