sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Ja pienen hetken koko maailman omistaa sä saat


Hei siellä ruudun takana!


Se on täällä, loma ♥ Tää vuosi hujahti ohi ihan silmänräpäyksessä, ei voi muuta sanoo! 


          
Tää kuva onneks liittyy täydellisesti kaikkeen maholliseen, mutta ei se mitään koska tää on mun uus rakkausmuki ♥


Mulla ei oo tällä kertaa oikeesti yhtään mitään vaihtoon liittyvää asiaa, tai en ainakaan jaksa keksiä nyt sen tähdellisempää kerrottavaa. Sen sijaan tulin päivittämään tänne kuvapläjäyksen eiliseltä :) Eilen sain vähän esimakua niistä kaikista itkuisista haleista ja hyvästeistä, jotka odottavat kuukauden päässä. Eihän niitä kyynelkanavia nyt pysynyt pitämään kuivina, kun ensin uudet ylioppilaat lähetettiin matkoihinsa lakkeineen ja sitten tiesi vielä itselläänkin (toistaiseksi) viimeisten hetkien olevan käsillä vanhan luokan ja muunkin lukion poppoon kanssa, kun kaikkia ihmisiä ei ehdi enää nähdä ennen heinäkuuta. Ei uskoisi, kuinka tärkeäksi oma luokka voi vuodessa tulla! Vielä kun pitäisi olla luokaton lukio, haha :D Mutta niin, nyt niitä kuvia!


Ärsyttää kun en tajunnut pyytää ketään kuvaamaan meidän musaryhmän esityksiä kevätjuhlassa, joten nyt pitää tyytyä tähän alkuperäseen versioon.


Exyksbee!


Toisaalta on tosi hyvät fiilikset loman alkamisesta tosta huonosta säästä ja epätodellisesta lomafiiliksestä huolimatta (pitää varmaan muutamaan kertaan hokea itselleen, että "nyt on kesäloma" ennen kuin sen tajuaa :D), toisaalta hiukan haikeetkin juurikin noiden alussa selitettyjen juttujen takia, mutta eiköhän se viimeviikon kesäfiilis vielä jostain putkahda esiin :) Huomenna alkaa mun elämän ensimmäinen ripari isosena, (huisia!), joten musta kuuluu jotain seuraavan kerran todennäköisesti parin viikon päästä. Katsotaan, josko ne isäntäperhetiedot tulisi siihen mennessä ja olisi sitten seuraavan postauksen aiheena ;) Nyt pitäis alottaa pakkaaminen ja muu valmisteluhälinä, jota oon yllätys yllätys onnistunut lykkäämään hyvällä menestyksellä :DTähän loppuun vielä suurensuuret onnittelut kaikille uusille ylioppilaille ja muille valmistuneille, ja kivaa kesää kaikille muillekkin! :)

PS. Kuukausi ja kolme päivää lähtöön! Mitä ihmettä?

2 kommenttia:

 1. Moi anskuu!!:) Sääki oot lähössä vaihtoon nytte! Ihanaa aussit<3 Ois kiva pitää yhteyttä kans ku ollaan vaihdossa!:)

  http://hittheroadwithe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei siistii Essi, en tienny / muistanu / tajunnu / mitä vaa et säki lähet ny! :) Jep ois tosijees, rupeenki lukeen sun blogia ja pitää jutskailla muutenki :p

   Poista