tiistai 15. toukokuuta 2012

Nothing new

Heipparallaa!

Se, että jotkut pitävät blogia suomeksi mutta keksivät englanninkieliset otsikot postauksille, ärsytti mua jostain syystä siihen asti kunnes tässä vähän aika sitten tajusin itse tekeväni samaa :D Haha. Oon muutenkin kahen vaiheilla tän blogin kielen kans, että suomi vai englanti? Molemmissa on puolensa, mutta epäilen aika vahvasti että tuun jossain vaiheessa vaihtamaan englantiin, jaiks. Ehkä kuitenkin odotan siihen asti, kun kielimuurit on kokonaan kaadettu ja englanti alkaa sujumaan vähän sutjakkaammin kun nyt. :D Mitä mieltä te ootte tästä?


Tuli hirmunen kuvausfiilis yks päivä, jee kesä!
Mutta niin. Otsikko tiivistääkin aika kattavasti jo kaiken: ei siis mitään uutta! Ei vielä isäntäperhetietoja, ei viisumiohjeita, ei lentotietoja eikä muitakaan jännyyksiä. Okei oon ehkä vähän hätähousu näiden juttujen kanssa, eihän tässä vielä mikään kiire ole! :D En oo nyt taas muutamaan päivään kirjotellutkaan tänne mitään juuri sen takia, ettei vaan yksinkertaisesti ole ollut paljoa mitään tähdellistä kerrottavaa, eikä mulla oikeestaan oo ollut ihan liikaa aikaakaan sen pidempiin postailusessioihin. Mietin vaan, että jos nyt jo tuntuu etten ehdi moneen päivään postailla niin mitenköhän sitten ensi vuonna? Saatte kuulla musta hyvällä tuurilla ehkä kolmen kuukauden välein :D
Btw, käytiin viikonloppuna meidän mökillä ja vesi oli HIUKAN korkeella, kun puolet laituristakin oli veden alla :D
Onneksi huomenna alkaa neljän päivän miniloma, joka kuluukin sitten melkein kokonaan mukavasti koulukirjojen parissa. ♥ Mulla on mielessä kuitenkin pari juttua, josta voisin tulla viikonloppuna vääntämään vähän syvällisempää postausta. :) Mutta byebye siihen asti!

2 kommenttia: