torstai 10. toukokuuta 2012

No worries?


Heipsansaa!

Nyt kun Suomi-Ranska on sivusilmällä vilkuiltu vinon (matikan)läksypinon keskeltä, päätin että mulla on hetki aikaa kirjotella tänne. Viimesen jakson viimeset viikot meneillään, vaikkei uskois, ja motivaatio huitelee jossain pakkasen puolella. Plää, en varmasti ole ainoa jota ei innosta kyllä yhtään tää loppujakso plus parin viikon päässä kummitteleva koeviikko! Tosi hassua, kun toisaalta on hirmunen stressi tuhannesta jutusta päällä, mutta toisaalta täysin no worries-fiilis varsinkin kouluhommissa. Ei vaan jaksaisi enää stressata mistään :D En malta oottaa että pääsen ensi vuodeksi juurikin sen no worries-asenteen keskelle ottaan rennosti koulun ja kaiken muunkin suhteen!


Tää koko lukuvuosi on ollut kyllä niin täynnä kaikkea mahdollista ja vähän mahdotontakin, että se on mennyt jotenkin ihan hullun nopeasti. Ihan äskenhän oli vasta syksy! :D En uskalla edes ajatella, kuinka nopeesti ens vuosi tulee hujahtamaan ohi. Oon varmaan jo takaisin kotona, ennen kun ehdin edes tajuta olleeni Australiassa jossain välissä :D Enkä varsinkaan uskalla ajatella sitä, kuinka nopeasti se heinäkuun lähtöpäivä oikein tuleekaan. Siihen ei tosiaan ole enään kun se 57 päivää, tästä kun miettii taaksepäin niin sama aika sitten oli maaliskuun puoliväli! Apua ihan hullua. Tuntuu siltä, etten itsekään pysy mukana tässä mielettömässä vauhdissa :D Ei auta muu kuin yrittää ajatella, että no worries, näillä mennään!


Hakuna-matata-it-means-no-worries_largeOlo on muutenkin jotain tosi kummallista, kun puolet ajatuksista ja fiiliksistä tuntuu jo elävän omaa elämäänsä kesässä, kun taas puolet laahustaa jälkijunassa eikä voi uskoa, että kesälomaan on enää pari hassua viikkoa. Käytiin eilen pankissa suunnittelemassa mun tilijuttuja ens vuodelle, ja voin kertoa että se sekoitti päätä entisestään! Huhhuh, onneksi mun ei tarvi hoitaa yksin mitään näitä pankkijuttuja :D En nimittäin tajuaisi niistä yhtään mitään, mutta no worries, koska vanhemmat. ♥Credit-cards_large
Kuvat: weheartit.com


Oivoi. Ehkä yritän nyt vaan pysyä kärryillä kaikesta ja katsoa mitä tuleman pitää :D Ei mulla nyt sitten muuta, joten palailemisiin! :)

2 kommenttia:

  1. voi ansku, et oo ainoo motivaatiota metsästämässä:) voin kertoa että menee mullakin tunnit jossain puoliks koomassa ja tunnin jälkeen tajuaa ettei oo kuullu opettajan puheesta sanaakaan. mutta ei enää kauaa tarvi kestää, thank god!

    VastaaPoista
  2. Haha joo, olinkin aika varma et kohtalotovereita löytyy muutama tuhat :D Ja älä muuta sano, onneks enää pari viikkoo! :)

    VastaaPoista